Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

U sudaru automobila u središtu Slatine nema ozlijeđenih

sudar
Maja Šantoši/PIXSELL
29.06.2010.
u 20:06

Nesreća se dogodila samo koji metar dalje od pješačkog prijelaza, pa je prava sreća što u sudaru automobila nije bilo ozlijeđenih pješaka.

SLATINA – Na križanju državne ceste D2 i državne ceste D34 u središtu Slatine danas oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Policijski očevid je u tijeku, a prema neslužbenim izvorima vozačica osobnog automobila slatinskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D2, na raskrižju je oduzela prednost vozaču osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka koji se kretao istom cestom iz suprotnog pravca.

Nesreća se dogodila samo koji metar dalje od pješačkog prijelaza pa je prava sreća što u sudaru automobila nije bilo ozlijeđenih pješaka i drugih sudionika u prometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije