Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od deset godina traje stečaj u čak četiri propale hrvatske banke - štediše čekaju novac, a troškovi jedu stečajnu masu
Povratak na članak

U stečaju, a troše 800.000 kuna

Osim u Glumina banci, stečajevi nisu završili u još tri banke - Komercijalnoj, Agroobrtničkoj i Gradskoj banci Osijek.

Komentari 16

MM
Mladen Miletić
21:21 27.09.2009.

Banka koja glumi Glumina Banka Hrvatska država - njen zakon koji nepozna pravednost. I to je rezultata slobodnog Balkana ! Pljačka ili pravimo se ludi glupi !?

VL
BR
Bojana Radović
22:57 27.09.2009.

Zivjelo Hrvatsko pravosudje!! Zreli za Evropu...al u k....! Balkan! Sve to treba pohapsit. I one koji su omogucavali i propisivali ovakove zakone.

VL
TH
thevoice
07:10 28.09.2009.

sve je to pocelo 90-ih godina kada su u hrvatsku usle strane banke ,zahvaljujuci HYPObanci vise nego jedan politicar se dobro obogatio laznim kreditima i provizijama (jakovcic ,pasalic,tudjman,sanader,zagorec........) nista se nije poduzelo , sve je ovo jedna velika mafija kojaa vlada drzavom , da smo od pocetka pazili na troskove ,da se nisu zaposljavali podobni na izmisljena radna mjesta , da suker nije dizao kredite za audije i bmw , odavno bi isplatili dugove ili barem dobar dio , nema veze , bitno da \"imaju\" samostalnu demokratsku hrvatsku\" !

VL
DO
doktorica
08:01 28.09.2009.

Umjesto da se zatvore oni i dalje rade,zaista su glumci iz tamo nekog hercegovačkog sela Glumina.

VL
Avatar sebastian
sebastian
08:27 28.09.2009.

Vidi se da je to banana drzava,njih samo zanima koliko upravitelj stecaja ima placu, a sto banka duguje miliarde ili milione vjernicima, to je drugoklasno. Uopce sigurno su taj zakon od Njemaca prepisali, ali se niko nije sa time dublje bavio a kamoli da je Hrvatskim okolnostima prepravljen, interesantno kako su svi direktori, a nema niko pojma o poslu, to je ostalo jos od bivse YU, kad imas tvrtku onda moras biti i direktor iako si ti jedini u toj tvrtci, samo za smijati !!!!

VL
ZA
zagabria1
11:05 28.09.2009.

za doktoricu: a iz kojeg su sela ovi što pokušaše uništiti Podravku?

VL
KR
kreont
12:14 28.09.2009.

Tako se jadno osjećam gdje ja to živim. Od plače odvajam tolko mnogo, a novci se ovako rasipaju. PDV bi trebao biti 7%, tada se ne bi ovako razbacivalo. I onda nije još dosta nego Harač, ali tome nema kraja toj zmiji treba na glavu stat.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
03:03 28.09.2009.

Toje slika Hrvatskog obrazovanog kadra !!! Takove je Dr.Stjepan Radic poceo skidati sa duznosti dabi Hrvatska reforma proradila! Nezaboravimo dasu takovi kadri probali bankrotirati Dr.Stjepana Radica i njegovog brata Dr.Antu Radica ali nisu uspjeli radi bolje mudrosti od njihove mudrosti.osti od njihove mudrosti. Hrvatska je postala jos veci duznik nakon privatizacije pase pitajmo gdje je taj ogromni kapital nestao ????????!. Ako se pojave te iste facev na izborima onda treba tuziti sve one politicke stranke i ogranci po kojem razlogu su ti ponovo izabrani za kandidaturu???. Hrvatski narod mora ozbiljno shvatiti da ova vlada sa ovim ljudima je odgovorna za Hrvatsku krizu pa potom ti kandidati ne dolaze u obzir za ponovnu kandidaturu . Samo prije izbora se moze ta situacija rijesiti dase blokiraju ti kandidati koji su sjedili u dosafanoj vladi i opoziciji!. Nemojmo propustiti jedinu sansu koja nam je preostala da smijenimo te kriminalce.

VL
PO
power123
12:10 28.09.2009.

Sto Glumina banka nije propala?

VL
OB
-obrisani-
21:09 27.09.2009.

Krleža reci ti njima, bekini zlocesti fuj,,,,fuj,,,,,

VL
OB
-obrisani-
23:46 27.09.2009.

još jedan dokaz da mafija vlada hrvatskom... DOLJE BANDA LOPOVSKA

VL
FR
fratela
10:51 28.09.2009.

Stečajni upravitelji su izabrani od vlast grobari poduzeća u stečaju., da nije tako agonija i mrcvarenje nedužnih radnika bila bi neostvarena.Komercijalna banka bila je hadezeovska samoposluga, i na vapaje dobronamjernih vlast se je obrušila na one koji su ne anonimnoo godinama upozoravali na umočene ruke u medu najviših dužnosnika HDZ-a Dogodilo se ono najgore da su kažnjeni oni koji su na kriminal godinama upozoravali , radnici koji su ne svojom krivnjom ostali na cesti i vjerovnici kako gradski, državni tako i fizčke osobe to jest klijenti. Trakavica komercijalne banke nema kraja, niti sudskog a niti pravno moralnog, osim da je Tuđmanov štičenik u međuvremenu umro, a sve ostale sudionike ove pljačke nitko ne dira.

VL
AL
alphazulu99
22:35 27.09.2009.

Na zalost to je jos jedna od hrvatskih gluposti. Gotovo svi stecajevi zavrsavaju kada stecajni upravitelj i ekipa oko njega pojedu ono sto je ostalo. Njima je u interesu da taj proces sto duze traje. To jest da se firmaa u stecaju ne prodaje. Od toga nitko nema koristi osim stecajnog upravitelja i njegove ekipe.

VL
ST
Stjepan
00:42 28.09.2009.

Hrvatskom vlada kadrovski otpad, to nije nikakva mafija, mafija vlada svijetom, a ovo hrvatsko ropsko leglo pokusava ih oponasati na hrvatskoj duhovnoj i materijalnoj propasti.

VL
DU
Deleted user
07:42 28.09.2009.

Te su banke osnovane novcem koji je popljačkan devedesetih a nastavile su se održavati na životu zahvaljujuči naivnosti onih koji su ulagali svoju štednju u njih sada štediše očekuju novac natrag a dobiče šipak isto kao sa Ljubljanskom bankom.

VL
PO
power123
12:56 28.09.2009.

re:kreont sto ce od tih 100 kuna sto ces drzavi dati kao znak solidarnosti,osiromasiti?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.