Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

U stanu mu našli 91 dozu LSD-a na višebojnim papirićima

Mladiću u stanu našli 91 dozu LSD-a
Foto: PU zagrebačka
1/2
17.07.2020.
u 10:15

Također, pronađena je i medicinska šprica ispunjena s 5,5 ml ekstrakta konoplje. Mladić će zbog LSD-a biti kazneno, a zbog konoplje prekršajno prijavljen.

Mladić (22) sumnjiči se  za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je duže vrijeme na za sada nepoznat način nabavljao veće količine  LSD-a.

Drogu  je potom skrivao u stanu na području Dubrave te zatim preprodavao. Kada mu je policija pretražila stan u Dubravi, našla je 91 dozu LSD-a na višebojnim papirićima.

Također, pronađena je i medicinska šprica ispunjena s 5,5 ml ekstrakta konoplje. Mladić će zbog LSD-a biti kazneno, a zbog konoplje prekršajno prijavljen. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
11:04 17.07.2020.

hahaha... na više bojnim papirićima..😳😳🤡🤡😮🤯🤯🤪🤪🤪🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije