Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVEN LANAC

U stanu dilera pronađena kila amfetamina vrijedna 100.000 kuna

'18.01.2013., Split- Dusan Jenjic voditelj sektora droga i policijski sluzbenik Mirko Saric prestavili zapljenu 3,250 g amfetamina. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/PIXSELL
03.09.2014.
u 12:47

Drogu su nabavljali i preprodavali između svibnja i kolovoza ove godine, a bila je namijenjena zagrebačkom, splitskom, makarskom, vinkovačkom i zadarskom tržištu.

Ukupno 1100 grama amfetamina vrijednog 100.000 kuna pronašli su u kući Ivana S. (29) u Novom Zagrebu koji je zajedno s T. V. (19) iz Podgore kod Makarske bio šef još četvorici krijumčara drogom u dobi između 19 i 35 godina.

Drogu su nabavljali i preprodavali između svibnja i kolovoza ove godine, a bila je namijenjena zagrebačkom, splitskom, makarskom, vinkovačkom i zadarskom tržištu. Amfetamin je nabavljao i skrivao Ivan S. koji je drogu miješao raznim punilima kako bi dobio na masi i tako više zaradio. U tome mu je pomagao i T. V., a preostala četvorica dilera drogu su potom preprodavali krajnjim konzumentima.

Na kraj su im stali policajci iz Službe kriminaliteta droga koji su zaplijenili amfetamin koji su ocijenili kao iznadprosječno kvalitetan, a protiv osumnjičenih su podnijete kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Pritvorskom su nadzorniku privedeni Ivan S. i T. V., a Ivanu S. je određen i istražni pritvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

>>U kući imao laboratorij marihuane, zaplijenili drogu vrijednu 100.000 kuna

>>U Betini na Murteru pao dvojac dilera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije