Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atentat

U središtu Moskve ubijen istaknuti sudac Edvard Čuvašov

Moskva
AFP
12.04.2010.
u 09:25

Čuvašov je ubijen na ulazu zgrade u kojoj stanuje. Ubijeni sudac u javnosti je postao poznat nakon što je na 23 godine zatvora osudio skupinu moskovskih skinheadsa poznatijih pod imenom "Bijeli vukovi".

Nepoznati napadači ubili su jutros u središtu Moskve istaknutog suca Edvarda Čuvašova, objavila je ruska agencija RIA Novosti.

Čuvašov je ubijen na ulazu zgrade u kojoj stanuje. Ubijeni sudac u javnosti je postao poznat nakon što je na 23 godine zatvora osudio skupinu moskovskih skinheadsa poznatijih pod imenom "Bijeli vukovi".

Čuvašov je također sudjelovao i u istrazi protiv Aleksandra Bulbova, bivšeg policijskog dužnosnika iz savezne uprave za borbu protiv narkotika, koji je optužen za krađu 3,2 milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 16

BA
Babaroga
10:54 12.04.2010.

Tužno ali bar se vidi da je njihovo sudstvo korumpirano, bar je to transparentno. A jedan SAD ima praksu da u svom najvišem sudu, Ustavnom sudu postave suca jasnih političkih stavova koji ostane do kraja života na toj poziciji. Too i nije loše samo po sebi da se to ne radi sa jasnom namjerom da se poništi i/ili stopira što više pravnih odluka koje su donešene od strane sudaca iz suprotnog političkog tabora ili za vrijeme prijašnjih administracija. Kao što je G. Bush postavio nekog konzervativca koji je istog trena počeo sa poništavanjem presuda niže rangiranih liberalnih sudaca. To i još su podložni lobiranjima raznih velikih korporacija.

OB
-obrisani-
11:50 12.04.2010.

Rusija je uvijek ubijala svoje najbolje sinove i kceri. Pa tako i danas.

MM
Mladen Miletić
10:43 12.04.2010.

U središtu Moskve ubijen istaknuti sudac Edvard Čuvašov,jedan od glavnih razloga zašto pravoisuđe ne funkcionira u nekim zemljama. Kada tobože funkcionir I MORA jel EU traži od njega onda funkcionira na nekim par primjera, za javnost ; a u večinii slučajeva zna se samo neprča se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije