Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK BROJ TESTIRANJA

U Srbiji po prvi put prešli 5.000 novozaraženih, najavljuju još strože mjere

Koronavirus u Srbiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.11.2020.
u 15:28

U zdravstvenim je ustanovama diljem Srbije hospitalizirano rekordnih 5.317 pacijenata, dok su 182 pacijenta na respiratorima

U posljednja 24 sata u Srbiju je na koronavirus testirano 18.040 osoba, od toga je njih 5.613 testirano pozitivno što predstavlja rekord u toj državi od početka epidemije. 

Također, u posljednjem 24-satnom periodu zabilježen je i rekordan broj preminulih, preminulo je 27 osoba, prenosi Blic

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravstva i Instituta "Batut", u zdravstvenim je ustanovama diljem Srbije hospitalizirano rekordnih 5.317 pacijenata, dok su 182 pacijenta na respiratorima.

Jutros je premijerka Ana Brnabić najavila da, ako se situacija ne primiri, neće čekati 1. prosinca kako bi uveli nove mjere.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije