Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Malog Zvornika

U Srbiji se srušio MIG-21. Sumnja se da su oba pilota poginula, ozlijeđen i jedan mještanin

MIG 21/Ilustracija
Foto: Screenshot
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.09.2020.
u 15:21

U bolnici su za RTS rekli da je muškarac (1961.) nakon zadobivanja ozljeda zbog pada aviona u njegovo dvorište vrlo brzo zbrinut, da ima opekotine grudnog koša, glave i ruku, ali da je svjestan

Zrakoplov MiG-21 Vojske Srbije srušio se u petak kod Malog Zvornika tijekom redovnog letačkog zadatka, priopćilo je srbijansko ministarstvo obrane.

Nesreća se dogodila jutros oko 9.00 sati, a pao je u dvorište kuće u selu Brasini kod Malog Zvornika. Tužitelj okružnog javnog tužiteljstva u Šapcu potvrdio je za Novosti da je bilo riječi o tome da se drugi pilot katapultirao, "ali da je sasvim izvjesno da su poginula oba pilota". Za sada nema službenih potvrda Ministarstva obrane.

Kako neslužbeno doznaje RTS, oni nisu uspjeli katapultirati se. U bolnici su za RTS rekli da je muškarac (1961.) nakon zadobivanja ozljeda zbog pada aviona u njegovo dvorište vrlo brzo zbrinut, da ima opekotine grudnog koša, glave i ruku, ali da je svjestan

Televizija Podrinje iz BiH objavila je snimku na kojoj se vidi gusti dim navodno iznad mjesta nesreće.

Prema svjedočenju očevidaca čuo se jak prasak.

"Letio je nisko i pao je u potok. Nas troje to je gledalo! Izbjegao je kuće, ja sam jaukala, cijelo selo dozvala da pomognemo, da spasimo djecu. Eksplozija je bila nemoguća. Borio se da ne udari u kuće, meni je malo krov okrznuo", rekla je za Večernje novosti jedna mještanka. 

 

Ključne riječi

Komentara 87

SC
schteff
14:14 25.09.2020.

oba dva .... oba dva su pala !!!!

BO
bolnaistina
15:35 25.09.2020.

Kad u hrvatsku stignu F16, prodat ćemo srbima naše Migove 21.

HR
HrvatskiGradZemun
12:17 25.09.2020.

Mnogo srbijanaca komentira na Hrvatskom portalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije