Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVIRAJU GRAĐANE

U Srbiji daju poklone onima koji se cijepe, stvaraju se gužve: 'Bonovi od 190 kn podijeljeni u tren'

Blic
06.05.2021.
u 10:28

Punkt su pripremili Gradski zavod za javno zdravlje i Grad Beograd

U trgovačkom centru Ušće u Beogradu danas u 9 sati je otvoren punkt za cijepljenje. Svi koji se žele cijepiti to mogu učiniti bez ranije najave, a mogu birati dostupna cjepiva, piše Blic.

Gužve su se počele stvarati već prije 8 sati.

Kako bi se dodatno motiviralo građane, oni koji se cijepe danas, sutra i u subotu dobit će poklone.

Tako će danas prvih 100 cijepljenih osoba dobiti vaučer u vrijednosti od 3000 dinara, odnosno oko 190 kuna, za kupovinu u ovom trgovačkom centru.

Ta akcija se nastavlja i sutra, kada će prvih 50 cijepljenih dobiti vaučer, ali u vrijednosti od 5000 dinara (oko 320 kuna) za kupovinu u radnjama Fashion & Friends, a prvih 100 cijepljenih u subotu dobit će po poklon-paket kompanije BG Electronic.

Punkt su pripremili Gradski zavod za javno zdravlje i Grad Beograd.

Podsjetimo, jučer je Vučić najavio da će svi koji su se cijepili na poklon dobiti 25 eura.

 

Komentara 10

WA
warbreaker
10:49 06.05.2021.

Koje ponižavanje....

Avatar Forumas
Forumas
10:57 06.05.2021.

neki za novac prodaju i bubrege.

IV
ivanjoksimovic
12:47 06.05.2021.

Hrvatski zdravstveni sistem je pred bankrotom, nema love ni za lekove, a pojedinci ovde i dalje ostavljaju tupave komentare. Pa od pocetka krize svaki gradjanin Srbije ce dobiti od par stotina do par hiljada evra pomoci drzave, zavisno od delatnosti. Jer ocigledno ne razumete da je puno jeftinije dati svakom gradjaninu par stotina evra nego imati na lecenju o drzavnom trosku 10.000 ljudi u bolnici, a podeliti antibiotik drugima. Pa i hiljadu eur da svaki gradjanin dobije pomoci jeftinije je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije