Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati policiji

U Splitu zbog preprodaje droge uhićena braća Slovaci

heroin
PUZ
08.01.2012.
u 14:54

Prije osam godina uhićeni su u Njemačkoj i osuđeni na zatvorsku kaznu jer su im našli kilogram heroina

Splitska policija privela je pritvorskom nadzorniku 32-godišnjeg Ivana P. i 39-godišnjeg Stanislava M. S., braću iz Slovačke koje sumnjiči za zlouporabu opojnih droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, nakon što su ih u petak zaustavili na području Splita, policajci su im pretražili dva unajmljena stana koje koriste u gradu podno Marjana. Pronašli su im 6,4 grama kokaina, 5,9 grama heroina i 0,4 grama hašiša. Osim droge, u stanovima je nađena digitalna vaga za precizno mjerenje, više mobitela te novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. Pretpostavlja se da u Splitu borave oko mjesec dana.

Neslužbeno doznajemo kako braća Slovaci, od kojih je jedan promijenio prezime, odlično govore hrvatski. Tijekom istrage, braća su odbila da se o događaju odnosno uhićenju izvijesti njihovo diplomatsko predstavništvo.

Slovaci su otprije poznati policiji po preprodaji droge. Prije osam godina uhićeni su u Njemačkoj i osuđeni na zatvorsku kaznu jer su im našli kilogram heroina. Nakon odsluženja kazne deportirani su. Braća Slovaci dovest će se u Županijsko državno odvjetništvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije