Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitni prijem

Dječak primljen u bolnicu s ozljedom vrata: Majci rekao da je u stan upao razbojnik

Hitna pomoć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
26.04.2018.
u 17:51

U tijeku su izvidi u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je dijete ozlijeđeno

Djetetu koje ima ozljedu u predjelu vrata danas je na Hitnom prijemu pružena liječnička pomoć, izvijestila je splitska policija.

Pomoć je pružena u 14.34 sati.

U tijeku su izvidi u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je dijete ozlijeđeno.

– U 14 sati i 34 minuta od liječnika Hitne medicinske pomoći u Splitu zaprimili smo dojavu da je zaprimljeno dijete s ubodnom ranom na vratu. S obzirom na to da traje liječnička obrada, nismo još razgovarali s djetetom – rekli su u policiji, pišu 24 sata.

Kako piše Slobodna Dalmacija, dječak je bio sam u stanu u  Sarajevskoj ulici u Splitu, a kada je majka došla u stan, 11-godišnjaka je zatekla u kupaonici dok je kraj njega bio nož. Majci je rekao kako je razbojnik upao u stan i ozlijedio ga, no policija te navode tek mora utvrditi.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
majmudin
21:05 26.04.2018.

prijatelj i vrsnjak ga je napikirao na noz...

OB
Oblivion
21:10 26.04.2018.

E, zato sam ja svog 9 godišnjeg klinca obučio da barata pištoljem Ruger GP100, i dok je sam kod kuće nema da se otvaraju vrata bez prethodnog kontakta mobitelom i vizualno kroz špijunku. Pa ko voli nek izvoli, ali izlazi nogama naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije