Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULICA DOMOVINSKOG RATA

U Splitu poginuo motociklist (18), policija traži očevice nesreće

Zagreb: U naletu motociklista na križanju Zagrebačke avenije i Nehajske poginula pješakinja
Jurica Galoić/PIXSELL
28.03.2018.
u 10:43

U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, a policija moli očevice da se jave u Postaju prometne policije Split ili na telefon 192.

U prometnoj nesreći u Splitu u srijedu ujutro smrtno je stradao 18-godišnji motociklist, a policija traži očevice prometne nesreće, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila jutros oko 7,30 sati u Ulici Domovinskog rata kod Kauflanda.

Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju. Mladić je nosio zaštitnu kacigu.

U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, a policija moli očevice da se jave u Postaju prometne policije Split ili na telefon 192.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije