Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RACIJA

U Splitu pao konobar: Dilao je kokain za šankom, dozu naplaćivao oko 600 kuna

Kokain
Jurica Galoić/Pixsell
17.02.2020.
u 08:47

U policiji su kazali kako kod njega nije pronađena prevelika količina, ali je droga bila raspačana, odnosno podijeljena u osam paketića te je kod njega pronađena i digitalna vaga za precizno mjerenje.

U petak navečer splitska interventna policija provela je raciju u ugostiteljskomk objektu u Ulici Ruđera Boškovića prilikom čega su uhićene četiri osobe

Kod 30-godišnjakinje, 31-godišnjaka i 25-godišnjaka pronašli su manje količine droge za osobnu uporabu, riječ je o marihuani i ecstasyju. Kod četvrtog uhićenog, 36-godišnjaka, pronađeno je ukupno 6.35 grama kokaina, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, riječ je o konobaru koji je radio u spomenutom kafiću, a očigledno je u "fušu" zarađivao i od prodaje kokaina. 

U policiji su kazali kako kod njega nije pronađena prevelika količina, ali je droga bila raspačana, odnosno podijeljena u osam paketića te je kod njega pronađena i digitalna vaga za precizno mjerenje.

To bi značilo da je svaki komad sadržavao gotovo 0.8 grama, točnije 0.79. Inače, cijena takvih komada se najčešće na ulici prodaje po cijeni od 400 do 600 kuna.
 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:13 17.02.2020.

pala krupna riba... a za 0,8 ciganjenje tako mu i treba

DU
Deleted user
09:06 17.02.2020.

Ovaj sigurno “ Miliciji” nije davao njihov dio pa su ga uhapsili kao primjer , a i da javnosti kao pokažu da i oni mogu od raditi 0,0001% posla. Naravno sutra će već nastaviti sa dilanjem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije