Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 31 pozitivna osoba, od toga 18 iz Splita

Split - Zarazni odjel splitskog KBC-a smješten na Križinama
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
25.03.2020.
u 12:40

Danas je iz karantene u hotelu Zagreb na Duilovu izašlo svih 28 osoba, od toga 9 državljana RH, koji su prije dva tjedna doputovali trajektom Marko Polo iz Ancone.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji imamo 31 osobu pozitivnu na korona virus, od toga 18 iz Splita. Njihovo opće zdravstveno stanje je dobro, rekao je Luka Brčić, predsjednik Stožera CK Splitsko-dalmatinske županije gdje je u samoizolaciji 246 ljudi.

- Zadovoljni smo, iako je teško govoriti o zadovoljstvu kada je globalna priča negativna, ali nakon mjesec dana priprema i koordinacije, možemo reći da ovo nije drastičan broj – poručio je Brčić.

Danas u 11 sati je iz karantene u hotelu Zagreb na Duilovu izašlo svih 28 osoba, od toga 9 državljana RH, koji su prije dva tjedna doputovali trajektom Marko Polo iz Ancone. Strani državljani, među kojima su Crnogorci, Talijani, Španjolci, Kanađani, Englezi i Francuzi, u dogovoru s njihovim veleposlanstvima, upućuju kući.

Trenutno je na Duilovu 28 osoba u karanteni, od toga 22 naša državljana.

- U buduće će Duilovo biti mini karantena za vozače kamiona – najavio je Brčić naglasivši koliko je njihov posao vitalan u ovakvim okolnostima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije