Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalan zločin

U Španjolskoj ubili trudnu Rumunjku i odsjekli joj glavu

Foto: Facebook/Isabell Elena Raducanu
13.06.2019.
u 16:08

Ubijena žena bila je u šestom mjesecu trudnoće, imala je jednu kćer staru osam godina, a radila je kao prostitutka. Motiv ubojstva još nije poznat, a policija je započela istragu

Težak i brutalan zločin danas je potresao stanovnike Španjolske. Prema napisima tamošnjih medija, trudna Rumunjka (36) pronađena je mrtva u Costa Blanci,  u španjolskoj pokrajini  Alicante. Golo tijelo bez glave s velikim rezom koji je počinjao s lijeve strane vrata pronašao je partner koji je odmah pozvao policiju.

Ubijena žena bila je u šestom mjesecu trudnoće, imala je jednu kćer staru osam godina, a radila je kao prostitutka. Motiv ubojstva još nije poznat, a policija je započela istragu.

U povodu ove tragedije gradonačelnik Xative proglasio je dan žalosti.

- Naš je grad pun žena koje zaslužuju sigurnost u nastavku života u jednakosti i ispunjavanju njihovih prava - kratko je rekao gradonačelnik Roger Cerda, a prijateljica ubijene je na Facebooku napisala da će se boriti za pravdu te preuzeti skrb nad njenom kćeri.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
samoborka
19:43 13.06.2019.

Sto ce na to reci neka tamo lokalna Jela Februarusa i Severina? Hoce li tuziti svoju drzavu organizacijama za ljudska i rodna prava kao sto bi to tu neki jedva docekali da je u pitanju Hrvatska?

IL
ilijan1a
19:28 13.06.2019.

Nije ni čudo da je stradala sa kojim je se poslom bavila.

GR
gragakarlovac
16:33 13.06.2019.

Europa svaki dan pokazuje da nije bas drugacija od arapskih drzava kojom se rugaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije