Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Noge mi se još tresu'

U snažnom potresu koji je zatresao Filipine dvoje mrtvih

Potres na Filipinima
Foto: JAYPEE CATALAN/REUTERS/PIXSELL
1/5
29.10.2019.
u 06:55

Žrtve su 15-godišnji dječak kojeg je pogodila cigla i 66-godišnji muškarac

U snažnom potresu koji je u utorak ujutro pogodio južne Filipine poginulo je najmanje dvoje ljudi. Žrtve su 15-godišnji dječak kojeg je pogodila cigla i 66-godišnji muškarac, javlja Aljazeera. Nastava u školama je prekinuta sve dok inspekcija ne utvrdi da su školske zgrade sigurne za boravak djece, a mogi građani bili su primorani napustiti svoje domove u strahu od urušavanja.

USA Today prenosi da je potres bio jačine 6.8 po Richteru, dok EMSC izvještava da se radilo o potresu magnitude 5.8. Epicentar potresa bio je oko 970 kilometara južno od glavnog grada Manile.

- Noge mi se još tresu - kazao je jedan od stanovnika grada Davao, 60-ak kilometara udaljenog od epicentra, prenosi EMSC.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NL
ne____lupetaj
08:07 29.10.2019.

Geomagnetne promjene u cjelom suncevom sistemu su se intenzivirale. Ovo je samo pocetak, nastavak slijedi i to nema nikakve veze sa pljackom preko poreza na CO2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije