Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvratno!

U smrznutom špinatu pronašla lubanju ptice

ptica
DPA/PIXSELL
09.01.2014.
u 08:22

Madeline Brogan iz Sarasote na Floridi smrznuti špinat, tvrdi, kupila je u trgovini lanca Publix, a ispričala je da je lubanju pronašla nakon što su ona i njezini prijatelji pojeli nešto špinata.

Madeline Brogan iz Sarasote na Floridi tvrdi da je u pakiranju smrznutog špinata pronašla neugodno iznenađenje -lubanju ptice, javlja My Fox Tampa Bay.

Smrznuti špinat, tvrdi, kupila je u trgovini lanca Publix, a ispričala je da je lubanju pronašla nakon što su ona i njezini prijatelji pojeli nešto špinata.

Iz Publixa su kazali da istražuju njezine tvrdnje.

Brogan je ispričala da je lubanju pronašla nakon što je vrećicu špinata stavila u mikrovalnu prilikom pripreme hrane za novogodišnju večer. Unutra je pronašla jedan veliki komad te je zaključila da je to nešto još uvijek zamrznuto. Taj komad je stavila u sudoper te nastavila s pripremom jela i zabavom, a sljedeći dan je shvatila o čemu se zaista radi.

- Podigla sam ga i počela micati špinat i tada sam shvatila da postoje dvije očne duplje te da je to mala lubanja. Pojela sam to oko ili ga je netko pojeo - rekla je te također ispričala da joj je Publix htio vratiti novac koji je potrošila za špinat ali da ne želi ništa on njih.

>> Što jedemo? U filetima kosti, puno leda i ostaci ambalaže

Komentara 1

WO
Wookie
09:58 09.01.2014.

Pa ti kupuj smrznuti špinat i kuhaj ga u mikrovalnoj, pa mi ljudi smo poludili. Kao brže je. A kvaliteta, to se danas više ne gleda. Meni se ne može desiti da nađem lubanju od ptice u špinatu. Dođem nakonn posla doma (išla sam kupiti špinat na pauzi), pozovem dijete (4) da mi ga dođe pomoći očistiti i narezati i skuham ga, pol sata, 40 minuta i to je to. Družimo se, pričamo, učimo i kuhamo sve u jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije