Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

U Sloveniju švercao 2294 kutije cigareta s markicom BiH

cigarete zapljena
PU istarska
26.04.2010.
u 12:14

Cigarete je preuzeo od nepoznate osobe u Poreču i trebao ih je predati u Sloveniji za što mu je obećano 200 eura.

BUJE - U pokušaju šverca 2294 kutije cigareta u Sloveniju u petak je spriječen L. K. (54) iz Buja, izvijestila je policija. On je oko devet sati ujutro na graničnom prijelazu Plovanija lancijom zetom pokušao ući u Sloveniju. Ispod vozačeva i suvozačeva sjedala pronađene su cigarete s kontrolnom markicom Bosne i Hercegovine.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je cigarete prethodnog dana oko 22 sata u Poreču preuzeo od nepoznate osobe, a također nepoznatoj osobi trebao ih je predati u Sloveniji, za što je trebao dobiti 200 eura.

Neslužbeno doznajemo i kako je ove godine na isti način više puta švercao cigarete.

Prijavljen je zbog izbjegavanja carinskog nadzora, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije