Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Ivankovu

U slijetanju u kanal i udaru u kolni ulaz poginuo 53-godišnjak

sletio u kanal, policija
Goran Ferbežar/PIXSELL, ilustracija
06.02.2014.
u 08:45

Njegov suvozač, 73-godišnjak, zadobio je lakše ozljede.

U srijedu oko 22.50 sati u prometnoj nesreći u Ivankovu kod Vinkovaca smrtno je stradao 53-godišnjak iz Tovarnika, a njegov suvozač, 73-godišnjak je zadobio lakše ozljede.

Nesreća se dogodila u ivankovačkoj glavnoj ulici, Bošnjaci, kada 53-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Passat vukovarskih oznaka na koji je bila priključena prikolica, nije prilagodio brzinu, a bio je u oštrom zavoju pa je izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u desni odvodni kanal te udario u kolni ulaz.

Nesreći je sigurno 'kumovo' i klizav kolnik.

>>Vozimo prebrzo kroz naselje i ne vežemo se pojasom

>>Umalo izbjegao sudar s kamionom: 'Kog vraga radiš? Ne! Ne!'

Komentara 1

DU
Deleted user
09:56 06.02.2014.

Ako je to vjerodostojna fotografija s mjesta nezgode, onda treba tužiti ceste jer uz takvu kanalčinu uz sam rub ceste treba biti i zaštitna ograda, ovo se može vidjeti samo na balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije