Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UGASI MOTOR'

Vozači skupljali po 10-20 kn za kaznu prosvjedniku koji je prvi stao: Ne namjeravam platiti kaznu!

Prosvjed u Slavonskom Brodu
Foto: Vedran Balen
1/2
20.06.2018.
u 17:50

Policija se neuspješno borila s nagomilanim auutomobilima čiji su vozači, hineći da su im se vozila "pokvarila", izrazili svoje nezadovoljstvo.

Promet je u znak prosvjeda zbog visoke cijene goriva zaustavljen na nekoliko najprometnijih lokacija u Slavonskom Brodu.

Policija se neuspješno borila s nagomilanim auutomobilima čiji su vozači, hineći da su im se vozila "pokvarila", izrazili svoje nezadovoljstvo. Zanimljiva situacija dogodila se na križanju Krešimirove i Gupčeve ulice u strogom središtu grada. Naime, vozač koji je prvi zaustavio svoje vozilo dobio je kaznu. Saznavši za to, ostali vozači solidarizirali su se njim i svi mu dali po 10-20 kuna da lakše plati. Još su se i slikali s kažnjenim.

- Parkirao sam točno u 15 i 30, kada je provjed i najavljen. Međutim, policajac je odmah došao i tražio me osobnu i vozačku, koju mu ja nisam htio dati. Napisao mi je kaznu koja ne glasi na ničije ime jer ometam druge sudionike u prometu. Mislim da to nije u redu s njihove strane. Trebali su, kao i u Srbiji, stati iza građana, a ne iza političara – rekao je kažnjeni prosvjednik Ingo Birindžić, poručivši kako kaznu od 300 kuna ne namjerava platiti.

Prosvjed u Slavonskom Brodu
1/45

Komentara 12

Avatar Vukomerec
Vukomerec
19:53 20.06.2018.

Ingo Birindžić. Jozefina Birindžić je predsjednica Foruma žena SDP-a Brodsko-posavske županije. Partija je i tu prisutna.

KO
Kopreinitz
19:12 20.06.2018.

Zamisli pametnjakovica, Policajac ga trazi osobnu i vozacku, on ne daje, trebao je zvati interventnu i odvesti ga u Postaju te mu naplatiti kaznu od 3 000tisuce a ne tristo kuna, koji anarhist i kaot, u zatvor ga treba strpati, nek ide u S. Arabiju i trazi nize cijene.

SE
serravna
19:08 20.06.2018.

copirate Srbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije