Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarinski sajam

U Slavonskom Brodu više od 250 izlagača i tisuće posjetitelja

Slavonski Brod: Započeo 24. Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/12
22.11.2019.
u 16:09

Na sajmu je i ove godine proglašen najljepše uređeni štand. To laskavo priznanje Gradska Turistička zajednica dodijelila je štandu Kuće sretnih ciglica

Više od 250 obrtnika, poduzetnika, škola i udruga iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavilo je svoju ponudu i proizvode na 24. Katarinskom sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Slavonskom Brodu. Uz bogat izložbeni program u dvoranama i vanjskom prostoru, gdje izlagači predstavljaju svoje proizvode i usluge, posjetitelji mogu uživati i nizu zanimljivih popratnih priredbi poput dječjeg sajma, gastro-manifestacija, promocija, degustacija i četvrtog brodskog festivala piva.

- Hvala svim izlagačima, jer oni su najzaslužniji što Katarinski sajam ne samo da je održao svoju tradiciju, nego i iz godine u godinu bilježi sve bogatiju ponudu i sve veću posjećenost. Hvala  i svima koji sudjeluju u bogatom kulturno-zabavnom programu, što čini sajam još sadržajnijim te svima koji su na bilo koji način doprinijeli još boljoj organizaciji sajma te na taj način omogućili da on danas zaista postane sinonim uspješne suradnje i zaista neizostavno događanje – rekao je brodski gradonačelnik Mirko Duspara.

Na sajmu je i ove godine proglašen najljepše uređeni štand. To laskavo priznanje Gradska Turistička zajednica dodijelila je štandu Kuće sretnih ciglica. U kategoriji poduzeća nagradu je dobila tvrtka Sigmat, a u kategoriji obrta, obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva i domaće radinosti obrt Išler. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije