Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN DRŽAVLJANIN SRBIJE

U skučenom prostoru teretnjaka nagurao 90-ak ilegalca

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
07.10.2021.
u 07:52

Okrivljenika se tereti da je ilegalce prevoziou teretnom vozilu s prikolicom koji ne zadovoljava uvjete sigurne i humane vožnje

Državljanin Srbije (55)  optužen je za krijumčarenje ljudi, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO u Pazinu.

Tereti ga se da je 30. lipnja zajedno s još dvije osobe sudjelovao u prijevozu najmanje devedesetak osoba s područja Bangladeša i Pakistana. Te osobe nisu imale valjane putne isprave, a u Hrvatsku su ušle ilegalno.

Okrivljenika se tereti da je ilegalce prevoziou teretnom vozilu s prikolicom koji ne zadovoljava uvjete sigurne i humane vožnje te da ih je dovezao do mjesta Lupoglav u Istri gdje su oni izašli iz prikolice.

Nastavili su put prema Sloveniji, no na šumskom području su ih zatekli policajci.  Optuženiku je produljen istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega. 

>> VIDEO Muškarac u Puli pokušao namamiti dječaka u auto: Ponudio mu bombone i da pogleda psiće


Komentara 1

DU
Deleted user
09:45 07.10.2021.

Pa to su Engleski prometni stručnjaci???to će direktno utjecati na cestovni prijevoz u velikoj britaniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije