Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA KAPSULA

U školi pronašli torbicu staru više od 60 godina, a sada su otkrili što se u njoj nalazilo

torbica
Foto: Facebook
1/4
22.02.2020.
u 11:56

Torbica je pripadala djevojci po imenu Patti Rumfola koja je maturirala 1960. godine, a kada ju je izgubila nagađa se da je imala 15 godina, odnosno da je izgubljena 1957. godine

Prošle godine u Srednjoj školi North Canton u američkoj saveznoj državi Ohio pronađena je stara crvena torbica, a sada je otkriveno kome je ona pripadala.

Riječ je o svojevrsnoj vremenskoj kapsuli budući da je torbica stara više od 60 godina.

Naime, pripadala je djevojci po imenu Patti Rumfola koja je maturirala 1960. godine, a kada ju je izgubila nagađa se da je imala 15 godina, odnosno da je izgubljena 1957. godine.

Ona je preminula, no djelatnici škole pronašli su obitelj žene koja je sada dopustila da se objavi sadržaj torbice.

Patti je rođena 1942. godine, a cijeli je život radila kao učiteljica. Imala je petero djece te je 2013. godine umrla u dobi od 71 godinu.

U torbici koja je pronađena nalazili su se crveni ruževi za usne, nekoliko olovaka, ravnalo, češalj, pamučna maramica, rumenilo s ogledalom, gumica za brisanje olovke...

Foto: Facebook/RTL

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

torbica
1/29

Komentara 3

ZA
zagabria3
13:14 22.02.2020.

Kakve su higijenske navike u toj školi kada čistačice 60 godina nisu zavirile u taj kutak

VG
Veseli Gost
15:29 22.02.2020.

A ja mislio da su pronasli Titinu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije