Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA OD POTRESA

U Sisačkoj-moslavačkoj županiji više od 2400 objekata dobilo crvenu naljepnicu

Prazna Petrinja: Potres razrušio centar grada
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/27
21.01.2021.
u 10:26

Privremeno neuporabljivo do detaljnog pregleda je 1.965 objekata, a hitne intervencije su potrebne na dodatnih 2.317 objekata koji se također za sada ne mogu koristiti.

Prema jutrošnjim informacijama Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo šteta je u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji prijavljena na 34.991 objekata od kojih su statičari obavili pregled njih 19.010. Čišćenjem baza podataka broj prijavljenih objekata zbog duplih prijava smanjen je za tristotinjak.

Crvenu naljepnicu zbog oštećenja dobilo je 2.403 objekata, a zbog vanjskih utjecaja koji se mogu otkloniti još 233 objekata. To je 58 objekata više nego jučer.

Prazna Petrinja: Potres razrušio centar grada
1/27

Privremeno neuporabljivo do detaljnog pregleda je 1.965 objekata, a hitne intervencije su potrebne na dodatnih 2.317 objekata koji se također za sada ne mogu koristiti.

Bez oštećenja je 500 pregledanih objekata, a tzv. zelenu naljepnicu dobilo je oko 11.600 objekata.

Izvan Sisačko-moslavačke županije šteta od potresa 29. prosinca prijavljena je na 9.259 objekata. Crvene naljepnice dobilo je 75 objekata, a privremeno je zbog oštećenja i potrebe hitnih intervencija neupotrebljivo dodatnih 397 objekata na područjima izvan Sisačko-moslavačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije