Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Lijanović
Povratak na članak

Davali poticaje za ribnjake bez ribe i bikove za koridu?

Najmlađeg Lijanovića i suradnike tužiteljstvo tereti da su od poljoprivrednika tražili da polovicu novca od poticaja "doniraju" udruzi

Komentari 5

IB
ivan.biljan68
16:43 29.09.2015.

Kad Nadalina muti jaja....e moj Lijane,ti bi bez rada lovu?a ima jadnička,koji rade bez love!Kažu u vas"Sačuvaj me Bože kuge,gladi i rata i četiri Lijanovića--brata",nije ,baš,rima,ali štima.

VL
GU
gustirna
18:32 29.09.2015.

Ribnjaci su bili bez ribe zato sto je velika riba mesic bio u zagrebu....

VL
RI
rikavac
19:22 29.09.2015.

a sta je Covicem? Zar nije taj Dragan Covic stvorio Lijanovice dozvolio im kao ministar da uvoze meso po posebnoj carinskoj tarifi pa kad su se oteli kontroli nije im mogao niko nista. Sve su to ista govna.

VL
LA
lakočemo
01:23 30.09.2015.

eto tako je to išlo u Bosni a i kod nas bogme

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.