Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Bulj:

'U Sinju je otvorena jedino Mlekara Sinj. Čije mlijeko ćemo izvoziti? Srpsko?'

Miro Bulj
21.05.2019.
u 13:53

Bulj počeo postavljanje kamena temeljca za Vladine nerealizirane projekte

Saborski zastupnik i kandidat Mosta za europarlamentarne izbore Miro Bulj otpočeo je postavljanje kamena temeljaca za Vladine nerealizirane projekte u gospodarskoj zoni Kukuzovac pokraj Sinja za brzu cestu Križice – Kukuzovac. ''Obećanko'' je naziv za sve projekte koji su više puta obećani, a potom su odbijeni amandmani Mire Bulja na Prijedlog državnog proračuna da se projekti i provedu.

– Prošlo je već godinu dana od Vladine sjednice u Splitu. Projekti koji su vrlo značajni za opstanak Dalmatinske zagore i Dalmacije nisu ni započeti, a ja ću ih danas otvoriti umjesto Andreja Plenkovića. On uopće ne zna kako narod živi, za razliku od nas koji smo ovdje svakog dana, a ne samo pred izbore. Povukli su samo 17 posto iz EU fondova, uplatili u EU proračun šest Peljeških mostova, a premijer i ministrica regionalnog razvoja tvrde da će ove projekte financirati europskim sredstvima. Evo, ja im polažem kamen temeljac, odmah mogu poslati bagere – upozorio je Miro Bulj.

Dio ostalih obećanih projekata za koje je Miro Bulj pripremio kamene temeljce novi su ulaz u Split – čvor Vučevica na A1, tunel Kozjak, navodnjavanje Sinjskog i Imotskog polja, odvodnja u Vrgoračkom polju, izgradnja stanova za hrvatske branitelje i stradalnike te 1000 POS stanova na području Žrnovnice (Split), izgradnja čvora Zagvozd – Imotski, spoj na autocestu u Kninu i Drnišu te tunel Ravča – Drvenik.

– Jedino što je u Sinju „otvoreno“ jest Mlekara Sinj, pa pozivam građane da nam je pomognu naći način kako bi im bakice mogle dostaviti mlijeko za prodaju. Premijer se hvali da će izvoziti mlijeko u Kinu, a ja se pitam čije – srpsko, od kriminalca koji je bio ministar privatizacije za vrijeme Miloševića, iz mljekare koja je registrirana fiktivno kod nas na području EU? – upitao je Miro Bulj.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
tonimohave
14:38 21.05.2019.

Kako moze biti mlijeko srpsko ako je od hrvatskih krava,pitam ja tebe dobri moj citaoce?

Avatar OPG
OPG
15:15 21.05.2019.

Bulj pomuzao bika:))) Zamislite njega u EU parlamentu ha ha haaa!!!

DU
Deleted user
22:55 21.05.2019.

Mnoge županije i općine brzo napreduju i povlače novce iz EU. Neke više, neke manje. Bulj kmeči. Ne mogu vjerovati da nisu ništa do sada povukli ili barem načinili prvi korak. Opet mu je vlada kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije