Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treće odobreno cjepivo

U šibenskom Domu zdravlja prvi pacijenti primili cjepivo AstraZenece

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
09.02.2021.
u 16:51

Kad dođu veće količine cjepiva, sigurno ćemo biti spremni organizirati punktove za cijepljenje, zaključio je ravantelj šibenskog Doma zdravlja

U šibenskom Domu zdravlja prvih 10 pacijenta u Hrvatskoj cijepljeno je cjepivom AstraZenece.

- Dom zdravlja Šibenik jučer je dobio 300 doza cjepiva, od toga 200 doza od Moderne i 100 doza od AstraZenece, rekao je danas ravnatelj Doma zdravlja Joško Jurić te dodao kako se danas tamo cijepilo 20 osiguranika, njih 10 cjepivom Moderne, a 10 cjepivom AstraZenece. 

- Pošto se radi o malim količinama, ostali liječnici obiteljske medicine odabrali su cijepiti svoje osiguranike u svojim ambulantama, dodao je Jurić. 

VIDEO U šibenskom Domu zdravlja prvi pacijenti cijepljeni cjepivom AstraZeneca

- Kad dođu veće količine cjepiva, sigurno ćemo biti spremni organizirati punktove za cijepljenje tako da ćemo uspjeti odraditi sve one količine koje nam budu na raspolaganju, zaključio je. 

U Hrvatsku je u subotu stiglo prvih 16.800 doza cjepiva AstraZenece koje su se jučer distribuirale diljem Hrvatske za cijepljenje građana. 

Komentara 1

MI
mile06
17:32 09.02.2021.

Vi niste Normalni,pa svecete te Ljude poubijati sa tim Cijepivima, a da je toliko opasan Virus niti ijedan Politicar nebi se pojavljivao zabio bi se u Misiju rupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije