Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokladna povorka

Na Brodarici kao Krnje spaljen Milanović. Gradonačelnik Burić: To je neprihvatljivo

Na brodarici spalili krnju s likom Zorana Milanovića
Facebook
23.02.2020.
u 11:37

Šibenik je grad časnih, poštenih i ponosnih ljudi, a meni kao njihovom gradonačelniku je ovakav čin neprihvatljiv, napisao je gradonačelnik Burić

Predsjednik Zoran Milanović poslužio je na Brodarici u Šibeniku na pokladnoj povorci kao Krnje, dežurni krivac za sve te je spaljen na lomači u društvu Josipa Broza Tita, javlja Šibenik IN.

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić reagirao je na ovaj događaj objavom na Facebooku.

"U našoj tradiciji od davnina se njeguju pokladne zabave i predstavljaju simboliku borbe protiv onoga što ljudi smatraju lošim u društvu. Oštro osuđujem manipulaciju pojedincima, odnosno osobama u te svrhe, što se upravo dogodilo danas u maškaranoj povorci u Brodarici. Šibenik je grad časnih, poštenih i ponosnih ljudi,a meni kao njihovom gradonačelniku je ovakav čin neprihvatljiv", napisao je Burić.

Komentara 77

DU
Deleted user
12:14 23.02.2020.

Bravo, svaka čast, ako se u Reki na karnevalu mogu izrugivari sa Kolindom onda nema razloga da ovo bude neprihvatljivo.

RO
ronyday
12:41 23.02.2020.

Svaka čast Šibenčanima i veliki pozdrav iz sjeverne Hrvatske.

Avatar Amasonka
Amasonka
12:06 23.02.2020.

Nije to još ništa. Dogodine ćemo spalit i njega i savjetnike. Kao krnje, naravno. Plačite Obersnelu. Narodna umjetnost je umjetnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije