Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 15°C
  • verica2:

    Broj pasa u gradovima je i inače prevelik, a sad sve skupa očajno. Nosite masku, perete redovito ruke, a onda zagazite u izmet na pločniku, morate koristiti lift u kojem se voze psi.... Za ljude više nema mjesta u parkovima ... prikaži još!a jer su sve zelene površine (uključujući i dječja igrališta) postale gnojnice. Užas!

  • Pulchrum:

    Pse treba zbrinuti negdje izvan grada, jer su opasnost za djecu i starije osobe. Može se pronaći par dobrovoljaca koji bi skrbili mjesec, dva na dobar način za jadne životinje, za veću naknadu, koje i inače žive u lošim uvjetima. ... prikaži još!. Kako može biti sretan pas koji izađe tri puta dnevno na 5-10 minuta urinirati, a stvoren je da trči livadama, da bude vani, uz to u malom stanu? Viđam u susjedstvu ženu ima tri psa u stančiću u zgradi. To bi doista trebalo riješiti od strane Grada. Ne samo korona, izvor su i drugih zaraza, jer se često događa da ispuste urin po stepenicama zgrada, a onda tu prolaze mala djeca i sve se to unosi po stanovima, a da ne pričamo o fekalijama po gradu.

  • natrag:

    Mene samo zanima što rade komunalni inspektori. Kao vlasnika psa i mene smeta kada drugi vlasnik ne pokupi za svojim psom i sram me jer se i mene onda gleda ružno. Komunalci trebaju na teren i naplaćivati kazne za neodgovorno ... prikaži još! ponašanje vlasnika pasa.

Još iz rubrike Vijesti

4
EPILOG AKCIJE

Josipa Rimac ostaje u pritvoru, a zbog umora nije htjela odgovarati na pitanja

Dvije osobe teže ozlijeđene

Teška nesreća nedaleko Marine: Sudarila se dva automobila i motocikl

Ispraćen 12. kontingent u misiju Resolute Support u Afganistanu
SVEČANOST

VIDEO Hrvatski vojnici u Afganistanu obilježili Dan državnosti i Dan HV-a