Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJA U ŠOKU

U selu se pojavio dječak s repom, reinkarnacija važnog hinduističkog božanstva

Foto: Video Screenshot/Media Drum Images
1/2
14.12.2019.
u 09:09

Oduvijek se ponaša poput majmuna. Smijat će se poput majmuna i uvijek će skakati kao majmun, kazala je baka.

To nije običan dječak, to je reinkarnacija Boga majmuna, priča se po selu u Indiji gdje je maleni Shivam Kumar postao prava atrakcija. Posebnost ovog dječaka je navodni rep koji mu viri iz leđa, tj. guste dlake koje nikako nisu primjerene za njegovu dob. 

Svi susjedi, a i stanovnici okolnih sela sada vjeruju da se na zemlju vratilo hinduističko božanstvo Hanumana, tj. zapovjednik majmuna koji pomaže jednom od glavnih božanstava Rami. Kumaru su do nedavno vjernici svakoga dana donosili čokolade i slatkiše kako bi mu se zahvalili na svemu što je učinio za njih.

Međutim, obitelj dječaka odlučila je da ova praksa mora završiti jer više nisu mogli voditi normalan život, prenosi Mirror. Iako su i sami liječnici iznenađeni 'repom' ovog dječaka, majka Reena je odbila odrezati dlake kako obitelj ne bi pogodila loša karma.

Foto: Video Screenshot/Media Drum Images

Neprekidni posjeti odvijali su se gotovo cijelu godinu prije nego što je lokalni guru zatražio da se vjernici više ne približavaju Kumaru kako kasnije ne bi imao psihičkih problema.

- Svi toliko vole kad im je u blizini. Naš guru nam je rekao da to nije pametno pa smo odlučili zaustaviti ovo ludilo. Ponekad ljudi navrate i pitaju je li moj sin ovdje, a ja lažem da trenutno nije u kući - kazala je majka.

- Njegov je rep sada kratak, ali vjerujemo kako će se kroz godine povećati. Ovo doista je pokazatelj da bi on mogao biti utjelovljenje lorda Hanumana - objasnila je Kumarova baka i zaključila:

'Oduvijek se ponaša poput majmuna. Smijat će se poput majmuna i uvijek će skakati poput majmuna. To je znak'.

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

JO
jocoudriga
10:12 14.12.2019.

Bandić je jedini pravi bog....svemoćan i nitko mu ništa ne može!

Avatar krcedolac
krcedolac
10:28 14.12.2019.

Majmunarije..obilježje svih vjera....ni u našoj lokalnoj,nema puno pameti.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:32 14.12.2019.

Baš su šašavi, mogli su napraviti od dječaka hinduističko Međuhimalaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije