Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

U SDP-u tinja nezadovoljstvo: 'Nije smio ostaviti Jakovinu na listi'

Naslovnica
Foto: VL
02.08.2016.
u 00:02

– Početak je kolovoza, a ne radi se gotovo ništa. Strah me da bi nas taj nerad mogao skupo stajati - kaže naš sugovornik.

Iako službena kampanja još nije ni započela, u SDP-u tinja nezadovoljstvo. Sve više istaknutih članova, doduše neslužbeno, kritizira vodstvo zbog, kako kažu, nepostojanja jasne izborne strategije. Uoči prošlih parlamentarnih izbora, kažu, u svakom trenutku znalo se tko što mora raditi. Za sve su, kažu, imali rokove, jasno zacrtane ciljeve, znalo se zašto se nešto predstavlja, a sada je situacija potpuno drugačija.

– Početak je kolovoza, a ne radi se gotovo ništa. Strah me da bi nas taj nerad mogao skupo stajati. Nakon pada Vlade svi smo mislili da će nam vlast samo pasti u krilo, ali sada je jasno da to ne ide baš tako. Ako odmah ne promijenimo strategiju, odnosno ne smislimo je, neće biti dobro – kaže naš sugovornik.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg izdvajamo i ove teme:

>> Dizanje tenzija: Vučićevi ministri uoči Oluje opet udarili po Hrvatskoj

>> HDZ zbija redove: Prgomet i Kujundžić mogu nazad, stari kadrovi neće na liste

>> Baby boom u Maksimiru: Laica Nyota ispod Lavlje stijene okotila laviće blizance

Ljetna panorama

>> Turistička patrola: Korčula pretekla dosad vodeći Rovinj

>> Biramo najbojli OPG: Odličan brački sir u Supetru izrađuje vrijedna - Pažanka

>> Mostarska legenda: Priča o Lorensu Listi, skakaču s mosta

Foto: VL

Komentara 28

CA
carlo20
22:11 01.08.2016.

Jakovina vam nije jedini problem, tu su još i mutni i nesposobni likovi poput Milanovića, Mesića, Pusićke, Marasa, Vrdoljak, Beljaka, Jambe, Zmajlovića, Hajdaša itd.

B2
bokida 2
21:55 01.08.2016.

Čemu se imate i nadati.Zastupa vas glasnogovornik sa kriminalnim dosjeom i Vrdoljak koji bi štedio ali nezna kako.

DU
Deleted user
21:58 01.08.2016.

Jakovina pozvao upravu Hr Šuma da se odreknu miliona a na bazi morala. Vidim da poštuje moral pa će vjerojatno odbiti svoje mjesto na Zoranovim listama, iz istih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije