Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija USKOK-a

U SC-u izvlačili dobit krivim prikazima potrošnje hrane i pića

SC
Arhiva VL
15.12.2009.
u 20:46

Ispituje se i je li MZOŠ dao SC-u vođenje restorana u novoj zgradi bez javnog natječaja.

USKOK je osim Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) pretprošli petak “posjetio” i Studentski centar u Zagrebu (SC).

Ta informacija i nije čudna s obzirom na to da se u kaznenoj prijavi koja se provodi protiv četvero djelatnika MZOŠ-a zbog sumnje da su nabavili namještaj za novu zgradu vrijedan dva milijuna kuna bez javnog natječaja spominje i SC.

U prijavi se, naime, navodi kako je istih četvero djelatnika MZOŠ-a bez ikakva natječaja dalo SC-u posao vođenja restorana i kafića u novoj zgradi Ministarstva.

I to, stoji u prijavi, kako bi preko restorana prebijali postojeći dug Ministarstva SC-u, a da kroz razlike u fakturiranju i lažno prikazanoj potrošnji hrane i pića izvlače novac za sebe.

Zanimljivo je i da se osumnjičeni tajnik za financije u MZOŠ-u Stipe Mamić u prijavi spominje i kao član Upravnog vijeća SC-a.

Ključne riječi

Komentara 6

BT
bili-tartuf
00:59 16.12.2009.

triba Sve....Lustrirati,..a tek Administracija ??..nima Potpisa i pecáta ...bez koverte...

DO
doktorica
07:16 16.12.2009.

Pa koliko ima tih Mamića po Zagrebu a svi su \"umočeni\" u kriminal.

DO
dovla
08:30 16.12.2009.

u SC-u uvijek je bilo kriminala -----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije