Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U samoubilačkim napadima u centru Kabula poginulo najmanje 17 ljudi

kabul
AFP
26.02.2010.
u 09:14

Pet bombaša samoubjica izveli su napade na dvjema zgradama koje koriste stranci. Cilj napada bila su dva manja hotela u kojima žive stranci.

U samoubilačkim napadima u centru Kabula, za koje su odgovornost preuzeli talibani, danas je poginulo najmanje 17 ljudi, priopćila je policija.

Pet bombaša samoubjica izveli su napade na dvjema zgradama koje koriste stranci. Cilj napada bila su dva manja hotela u kojima žive stranci.

Policija je priopćila da među poginulim ima stranaca, ali zasad nije poznato koje su nacionalnosti, prenosi Reuters.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
10:56 26.02.2010.

za koje su odgovornost preuzeli talibani, danas je poginulo najmanje 17 ljudi, priopćila je policija. Ovo je lukavo odmah su preuzeli i odgovornost. Prema tome možemo reči reč je o poštenom iskrenom iskazu. Dok ona druga strana voli nam drugačije pričati; raketa iz Aviona sa visine od 300 m je promašila cilj za 600 m i pogodila civile 3 km dalje od cilja. Ili demokratski rečeno kolateralijanci; ovdje kod teritorijalista su i bili ljudi-stranci ...

PU
Pukovnik
12:10 26.02.2010.

mister1x5@ čovjeće tebi stvarno nedostaje bazične inteligencije....\"talibani su preuzeli odgovornost\", prema tebi oni su to učinili jer valjda žele biti \"poštenI\"....a zapravo uvijek preuzmu odgovornost da bi se pohvalili kako su ubili hrpu ljudi, i još k tome, od tih 17 poginuli možda su tri, četiri stranca, a sve ostalo njihov nardo. Ne sjećam se da su Ameri bombardirali svoje ljude i onda se još time hvalili.

OB
-obrisani-
18:17 26.02.2010.

Mene zanima na koji to način talibani \"preuzimaju odgovornost\": a) Nazovu mobitelom unatoč tome što su svi teleoperateri u rukama američkih tvrtki? b) Jednostavno dođu u sjedište NATO-a i kažu \"preuzimamo odgovornost\"? c) Pošalju email preko američkog satelita? Vijesti za KRETENE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije