Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8000 kuna kazne

U samoizolaciji orao njivu pa ga kaznili: Oni ignoriraju mjere, a na nama treniraju strogoću

Traktor
DPA/PIXSELL
21.02.2021.
u 08:17

Kažnjen je s 8000 kuna, no platio je 5400 kuna jer ju je platio u roku od tri dana. A od tada, kaže, samo gleda i sluša kako oni koji su propisali mjere izolacije uredno ih i sami krše.

Dragutin Hanžek jedan je među prvima u Hrvatskoj koji je kažnjen zbog kršenja mjera samoizolacije još prije gotovo godinu dana i to zbog toga što je traktorom odvezao gnojivo na svoju njivu. 

Kažnjen je s 8000 kuna, no platio je 5400 kuna jer ju je platio u roku od tri dana. A od tada, kaže, samo gleda i sluša kako oni koji su propisali mjere izolacije uredno ih i sami krše. 

- Ispada da sam ja jedini vol koji se našao u kupusu i da je na meni, običnom čovjeku, koji ne živi na ničijoj grbači, država vježbala strogoću - kaže i dodaje:

- Gledam Plenkovića na televiziji neki dan. Bio je dolje u Dalmaciji i oko njega stoje njegovi podobnici gotovo na poljubac daleko. Nikome ništa. Pa dokad će postojati dva mjerila. Jedno za nas, ‘stoku sitnog zuba’, a tako se prema nama i ponašaju, i druga mjerila za podobne koji pune vlastite džepove, ignoriraju mjere koje su sami donijeli... - ispričao je Hanžek za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 28

VI
vidum
08:56 21.02.2021.

Normalno da je kažnjen. Da se i on družio, nikom ništa. Kažnjen je zato što je orao. Oranje znači domaću proizvodnju. Domaća proizvodnja znači manji uvoz. Manji uvoz znači manje provizije u gazdinom džepu. E, zato se ovog barabu opali po džepu, pa drugi put neće orati.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:50 21.02.2021.

Opet tlače ljude u samoizolaciji. A jučer zbog Đoke čovjek na čovjeku. I?

MA
Majkomoja
09:10 21.02.2021.

Da stvarno kako ćemo dalje bez Đoke, nema smisla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije