Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naleti automobila u Virovitici

U samo 15 minuta, dvije učenice ozlijeđene na "zebri" pred školom

Sanjin Strukic/PIXSELL
23.10.2020.
u 13:03

U prvoj nesreći je 15-godišnjakinja zadobila ozljede opasne po život te je iz virovitičke bolnice, u koju je stigla bez svijesti, isti dan prevezena u KBC Osijek. U drugoj je nesreći, pak, 16-godišnjakinja, srećom, samo lakše ozlijeđena

U svega 15-ak minuta, dvije učenice nastradale su u naletu automobila na "zebri" ispred Tehničke škole u Ulici zbora narodne garde u Virovitici. Nesreće su se dogodile u četvrtak oko 13 sati. U prvoj je 15-godišnjakinja zadobila ozljede opasne po život te je iz virovitičke bolnice, u koju je stigla bez svijesti, isti dan prevezena u KBC Osijek. U drugoj je nesreći, pak, 16-godišnjakinja, srećom, samo lakše ozlijeđena.

– U obje prometne nesreće su nastradale pješakinje prelazile cestu na pješačkom prijelazu krećući se u pravcu Tehničke škole kada su na njih naletjela osobna vozila koja su se kretala iz pravca centra Virovitice. Kako odmah nakon nesreće lako ozlijeđena pješakinja nije osjećala posljedice naleta vozila, vozačica i pješakinja događaj nisu prijavljivale policiji. Za vozačicom iz te prometne nesreće se, stoga, još traga – izvijestila je PU virovitičko-podravska. Krivac je u oba slučaja nepažnja vozača.

Policija podsjeća sve vozače kako su se pješačkim prijelazima dužni približavati oprezno i brzinom koja ne ugrožava pješake, da mogu zaustaviti svoje vozilo i propustiti pješake koji su stupili na "zebru".

– Pred nama je doba godine sa smanjenom vidljivošću pa podsjećamo pješake da su noću i u uvjetima smanjene udaljenosti, kada se kreću kolnikom, obavezni biti osvijetljeni – poručuju.

Komentara 1

SN
Snowman
14:47 23.10.2020.

uzeti im dozvole, ali za uvijek i naravno kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije