Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO
Povratak na članak

U Ryanairu mala nužda stoji jednako kao i let – jedan euro

"Naplaćivanjem korištenja zahoda vjerujemo da ćemo promijeniti ponašanje putnika, za koje se nadamo da će nužnik koristiti prije i poslije letova. To će nam omogućiti da uklonimo dva od tri zahoda i ubacimo još najmanje šest sjedala".

Komentari 2

Avatar banana država
banana država
10:22 13.04.2010.

Ma dajte molim vas koji euro,nađite mi taj let i odmah putujem.Pun mi je k...inih i sličnih kompanija gdje let u 3 m.j platim 700 kn a u 6 mj. taj isti let na istoj relaciji 1500 kn,i da naravno ne nosim nikada prtljagu sa sobom,pa šta če mi prtljaga kada negdje putujem to mi ne treba,e svašta ču i ovdje pročitata,ali znam da sa ovima ja NE letim.Užas

VL
UK
Ugo Kajvez
14:49 08.04.2010.

Perverzija u zračnom prometu. Sve mora imati svoju stvarnu cijenu koštanja. Nisko tarifne tvrtke su kauboji među avio kompanijama ...... uvode rasulo i propast među ozbiljnim tvrtkama. . To što netko dobije jeftinu kartu, drugom se negdje drugdje naplačuje ........... (jeste ikada platili \"aerodromsku taksu\"? ... subvencija za dovlačenje nisko tarifnih kompanija)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.