Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMI PUT ISTI SLUČAJ

U ruševnoj tvornici gorjela bačva s ljepilom

pozar
Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2009.
u 21:30

Iako se radi o kemijskom otpadu pravodobnom reakcijom svih hitnih službi opasnosti za građane nije bilo. Slijedi saniranje lokacije kao i kaznena prijava protiv vlasnika.

U Božidarevićevoj ulici u Zagrebu oko 18.30 sati buknuo je požar u ruševnoj tvornici kojeg je uzrokovala zapaljena bačva ljepila Etavit 72. Ovo je sedmi ovakav slučaj u toj tvornici.

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba izvijestili su da slijedi saniranje lokacije, a inspektorica zaštite okoliša izdati će rješenje o hitnom uklanjanju i podnijeti kaznenu prijavu protiv vlasnika.


Iako se radi o kemijskom otpadu pravodobnom reakcijom svih hitnih službi opasnosti za građane nije bilo.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rackizel
08:20 25.09.2009.

U Božidarevićevoj ulici u Zagrebu nema tramvajske pruge. Koliko je meni poznat Zagreb, na slici je Vodnikova. Zašto slika ne prati tekst? Kad smo već kod Božidarevićeve. Znadete li da se tamo proizvode, u tvornici RIZ, digitalna brojila električne nergijee koje u Zagrebu ne smiju ugrađivati zbog \"nepisanog\" sporazuma sa slovencima? Zato ugrađuju mehanička \"iskra\", slovenska brojila. To je vrijedna tema za novine, a ne nekakv požar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije