Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezuspješna reanimacija

U rovinjskom akvatoriju preminuo ronilac. Naglo je izronio s dubine oko 30 metara

Šibenik: Pomorska policija unatoč lošem vremenu plovi morem
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.09.2021.
u 15:20

Očevidom je utvrđeno da je 62-godišnji njemački državljanin, u organizaciji Ronilačkog kluba iz Medulina oko 14.45 sati započeo zaron na zaštićenoj arheološkoj lokaciji olupine broda Barun Gautsch

U rovinjskom akvatoriju, na lokaciji gdje se nalazi olupina broda ''Baron Gautsch'' u četvrtak je smrtno stradao 62-godišnji njemački ronilac, potvrdila je u petak istarska policija. 

Očevidom je utvrđeno da je 62-godišnji njemački državljanin, u organizaciji Ronilačkog kluba iz Medulina oko 14.45 sati započeo zaron na zaštićenoj arheološkoj lokaciji olupine broda Barun Gautsch. Nakon nekog vremena naglo je izronio s dubine oko 30 metara, a nakon bezuspješne reanimacije muškarac je umro, naveli su iz Policijske uprave istarske.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti stradavanja muškarca. Inače, lokacija gdje je stradao nesretni ronilac jedna je od najljepših destinacija za ronjenje na Mediteranu koja je pod posebnom zaštitom Ministarstva kulture i medija. 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:49 24.09.2021.

Žalosno . Pri ronjenju treba biti iznimno oprezan.

HR
hr76
15:55 24.09.2021.

Što ga je natjeralo da tako brzo izroni? Ili je ostao bez zraka u boci, ili je zanemario opasnosti brze dekompresije. Pokoj mu duši.

Avatar Cat
Cat
16:00 24.09.2021.

Ronila sam ove godine na baronu, nije previse zabtjevan uron. Mozda je neka panika bila u pitanju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije