Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALEŽI VOZILA

U Rijeci zapaljeni Smart i Ford. Policija utvrdila i da je BMW u Zagrebu namjerno zapaljen

Zapaljen automobil/ ilustracija
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
23.06.2020.
u 10:58

Inače, paleži vozila dosta su česti proteklih godina, a policija  ima problema u otkrivanju počinitelja jer vatra uništi sve korisne tragove. Motivi počinitelji, kada i ako se otkriju, budu raznoliki.

Smart riječkih oznaka u potpunosti je izgorio u požaru koji je izbio 22. lipnja u Ulici Rudolfa Tomašića u  Rijeci. Kako je priopćila policija, osim Smarta koji je izgorio,  djelomično je oštećen i Ford koji je bio parkiran u blizini.

Kolika je šteta za  vlasnike vozila u dobi od 23 i 35 godina još uvijek nije utvrđeno. No zato je utvrđeno da  požar nije izbio zbog tehničkog kvara na nekom od vozila, što vrlo vjerojatno znači da su automobili namjerno zapaljeni. Zašto i tko je to učinio, policija bi trebala utvrditi očevidom. Priopćili su da nije bilo ozlijeđenih osoba tijekom požara.

Njihove zagrebačke kolege pak  su utvrdile  i da je požar koji je u noći na 22. lipnja izbio na BMW-u zagrebačkih oznaka u Retkovcu, bio podmetnut. Taj je automobil vlasništvo 34-godišnjakinje, a zagrebačka policija kazala je da je požar izazvan otvorenim plamenom. Šteta nije utvrđena, a za počiniteljem se traga.

Inače, paleži vozila dosta su česti proteklih godina, a policija  ima problema u otkrivanju počinitelja jer vatra uništi sve korisne tragove. Motivi počinitelji, kada i ako se otkriju, budu raznoliki. Nekada se radi o vandalizmu, nekada je riječ o klasičnoj piromaniji, dok je ponekad to upozorenje koje je žrtvi poslano iz određenih krugova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije