Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PETAK

U Rijeci podijeljeno 4000 porcija friganih srdelica

rijeka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
25.03.2016.
u 15:49

S građanima je na marendi i blagdanskom druženju bio i gradonačelnik Vojko Obersnel

Komentara 8

KA
kajinx
16:04 25.03.2016.

Vojo pojeo polovicu!

Avatar Tigar63
Tigar63
16:47 25.03.2016.

Vojko jesi li pozvao Frljića da u crvenoj Rijeci pojede posnu marendu?

CR
crocro
18:34 25.03.2016.

Rijeka izabrana za prijestolnicu kulture. Bravo, čestitke. I svakom Hrvatskom kandidatu treba čestitati na nominacijama jer svi zaslužuju takvo priznanje. Ali gosp. Obersnel kroz svoje obraćanje javnosti jasno daje do znanja naciji da je to ipak rezultat njegova vođenja grada, te kroz takav dijalog s javnošću ističe bahatost i samohvalu, što nema nikakve veze sa stvarnošću.A to znači da bi Rijeka priznanje dobila da gosp. Obersnel i nije gradonačelnik Rijeke već i bilo tko drugi. Svaka čast građanima Rijeke, ali zaslužuju boljeg gradonačelnika kao i ravnatelja HNK-a. Doći će bolji dani i za riječane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije