Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mladi protiv gladi

U Rijeci otvorena socijalna samoposluga

samoposluga02
Goran Kovačić/PIXSELL
20.04.2011.
u 16:05

Danas je u Rijeci, na adresi Brajda 7, otvorena socijalna samoposluga za oko tisuću socijalno ugroženih obitelji u Primorsko-goranskoj županiji

Zahvaljujući akciji “Mladi protiv gladi” franjevačkog svjetovnog reda, danas je u Rijeci, na adresi Brajda 7, otvorena Socijalna samoposluga za oko tisuću socijalno ugroženih obitelji u Primorsko-goranskoj županiji. Socijalna samoposluga počela je suradnju s Bankom hrane Hrvatske, koja je pak službeno počela raditi 18. travnja akcijom prikupljanja hrane u velikim trgovačkim centrima.

U Rijeci se proteklog vikenda prikupilo više od pet tona hrane za najsiromašnije građane. Socijalna će samoposluga na raspolaganju imati hranu koju će moći dijeliti korisnicima, a kako bi se izbjegle gužve, obitelji će u dućan dolaziti prema dogovorenom rasporedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije