Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Rijeci gorjeli kontejneri i automobili, u središtu Zagreba stari papir u stanu

pozar rijeka
Foto: Pero Lovrović/PIXELL
1/2
Autori: af/VLM, v
16.01.2010.
u 15:50

U riječkom naselju Škurinje izgorjela su tri kontejnera i dva automobila. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. U stanu u središtu Zagreba zapalili su se papiri na drvenom stolu. Nije zabilježena veća materijalna šteta.

U riječkom naselju Škurinje, u Ulici 22. lipnja, u noći s petka na subotu oko 2.30 zapalila su se dva parkirana automobila, a požar je, kako doznajemo, izbio jer je nepoznati počinitelj ubacio zapaljiv predmet u obližnji kontejner za smeće.

Do dolaska vatrogasaca izgorjela su tri kontejnera, a vatra se proširila i na u blizini parkirane astru karavan te renault megan. Šteta se na vozilima procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna, a policija još nije ustanovila je li riječ o namjerno izazvanu požaru ili je on izbio zbog, primjerice, ubačenog neugašenog opuška u kontejner.

Danas oko 13.30 izbio je požar u Bakačevoj ulici 8, u središtu Zagreba, u susjedstvu tržnice Dolac. Prema pisanju portala Zagrebancija.com, vatra je izbila u privatnom stanu, a uzrok požara je zapaljeni stari papir na drvenom stolu.

Plamen, u kojemu je izgorio stol s papirima, zahvatio je 20 četvornih metara prostorije. U požaru nitko nije stradao, a nije zabilježena ni veća materijalna šteta.

Vatra je ugašena u 14.37, a na teren je izašlo 14 profesionalnih vatrogasaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije