Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se pomoć

U Rapcu nestao 52-godišnji Nijemac

slika nestalog
Istarska policija
17.04.2013.
u 14:34

Andreas Gerber posljednj je put viđen 13. travnja kad je napustio hotel, nakon čega mu se gubi svaki trag

Policija moli pomoć u potrazi za nestalim Nijemcem.

Od subote navečer policija u Istri traga za 52-godišnjim Nijemcem koji je 13. travnja posljednji put viđen u Rapcu i poziva građane da se, ako su vidjeli muškarca s fotografije ili njegovo vozilo, sivi Peugeot, ili imaju bilo kakva saznanja o njegovu nestanku, jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju. Informacije mogu poslati i na e-mail istarska@policija ili nestali@nestali.hr

Državljanin Njemačke Andreas Gerber, rođen 10. 5. 1961. godine u Esslingenu u Njemačkoj, otišao je u subotu poslijepodne oko 17 sati iz hotela u Rapcu sivim Peugeotom njemačkih oznaka ESGG2012. Koliko je poznato, namjeravao je otići u Poreč i nakon toga se vratiti u Rabac, no u hotel se nije vratio. Andreas ima tamnu kosu i tamne oči. Nije poznato kako je bio odjeven u trenutku udaljavanja iz hotela.

>>U blizini Požege nestao 47-godišnji Nenad Arsenić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije