Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

U Puli Talijan (65) nožem izbo mlađeg sunarodnjaka

policija Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
13.09.2020.
u 12:17

Ozlijeđenom muškarcu pomoć je pružena u pulskoj bolnici gdje je ustanovljeno da je lakše ozlijeđen

Zbog pokušaj ubojstva pulska policija prijavila je 65-godišnjeg talijanskog državljanina. Kako je priopćeno, policija je u subotu oko 18.30 dobila dojavu da je u kući u Ulici Put od Fortica napadnut muškarac koji je pri tome ozlijeđen.

Kada su došli u kuću, utvrdili su da je 65-godišnji talijanski državljanin fizički napao 39-godišnjeg talijanskog državljanina. Više ga je puta izbo po tijelu nekim oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Ozlijeđenom muškarcu pomoć je pružena u pulskoj bolnici gdje je ustanovljeno da je lakše ozlijeđen.

Stariji muškarac je u 19.15 uhićen i kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva, te mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

 

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:40 13.09.2020.

Tast izbo zeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije