Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stakla su porazbijana'

Pucnjava u Slavonskom Brodu: Uhićeni napadači, ozlijeđeni muškarac nije propucan

Slavonski Brod - Pucnjava ispred kafića
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/14
08.10.2019.
u 10:20

Do pucnjave je došlo ispred jednog kafića u Slavonskom Brodu. Počinitelj je u bijegu

U ponedjeljak navečer došlo je do pucnjave ispred jednog kafića u Slavonskom Brodu, pri čemu je ozlijeđen jedan muškarac, potvrdila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Sinoć oko 22.50 sati OKC Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu da je u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira, priopćila je policija.  Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja, koja je osigurala mjesto događaja. 

Slavonski Brod - Pucnjava ispred kafića
1/11

- Nismo željeli izlaziti iz stana jer smo čuli pucnjavu. Stakla su porazbijana. Policija je sve ogradila i hvatali su one koji su pucali, no ne znamo jesu li ih uspjeli uhvatiti - kazali su stanovnici naselja u kojem je došlo do obračuna za SBplus.

Prema pisanju lokalnih medija, navodno se radi o istom počinitelju koji je sudjelovao u pucnjavi početkom siječnja u istom tom naselju.

 

Počinitelji sinoćnjeg nemilog događaja uhićeni su jutros. Riječ je o 44-godišnjaku i 29-godišnjaku koji su zbog osnovane sumnje da su počinitelji kaznenog djela dovedeni u Policijsku postaju Slavonski Brod. U priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Krešimir Šimić navodi se kako je tijekom narušavanja javnog reda i mira ozlijeđen 47-godišnjak. No kako navodi, ozlijede nisu nastale vatrenim oružjem, nego tijekom fizičkog sukoba.

VIDEO U pucnjavi koja se u siječnju dogodila u Slavonskom Brodu ozlijeđen je također jedan muškarac

Ključne riječi

Komentara 13

JU
juren.
08:56 08.10.2019.

cijeli grad zna tko i zbog cega samo oni koji trebaju neznaju

NE
nemanatrag
10:39 08.10.2019.

Hvala bogu bogu što je Brod naselio prekosavskom dijasporom.

Avatar izvidnik1
izvidnik1
10:40 08.10.2019.

Pucao i u siječnju ove godine u istom naselju. Zanima me kako to da još uvijek ima oružje ili ako je ilegalno, kako to da je na slobodi? Ah da, Hrvatsko pravosuđe. Sve je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije