Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA PANTOVČAK
Povratak na članak

U prvom krugu predsjedničkih izbora više od desetero kandidata?

Potpisi koje su predali Zoran Milanović, Mislav Kolakušić, Dejan Kovač i Nedjeljko Babić DIP je već provjerio i nije pronašao nijedan dvostruki potpis

Komentari 5

ZE
zelenakrava
11:57 03.12.2019.

Naprosto ne mogu vjerovati da su uspjeli provjeriti sve potpise i da su svi važeći.To je nemoguće napraviti u tako kratkom razdoblju. Sada mi je žao što nisam dao potpise potpore svakom kandidatu na čiju bih listu naišao. Onda bih znao da te potpise baš i nisu tako precizno provjeravali. Ime,Prezime,OIB ok ali da ta osoba nije i na nekoj drugoj listi to je nemoguće provjeriti u tako kratkom roku.

VL
ST
stefj
11:51 03.12.2019.

A gdje je ona starleta? Karabatić ili tako nekako? Trebamo nešto takvo u utrci ili neku porno zvijezdu...

VL
MI
milaz
18:23 03.12.2019.

iako možda ima toliko kandidata koji žele postati predsjednici, malo ih je koji to ne žele iz osobnih interesa, nego interesa cijele Hrvatske. zapravo, samo je jedna takva kandidatkinja i to je sadašnja, a bome i buduća predsjednica Grabar-Kitarović. Dosta je dezertera, dosta je onih koji ne rade svoj posao, dosta je onih koji smatraju da je Hrvatska slučajna...

VL
Avatar navijač
navijač
12:01 03.12.2019.

Svi se trpaju za predsjednika a kažu da je on bez ikakvih ovlasti i samo figura.

VL
OO
oo8787
12:10 03.12.2019.

Od predsjedničkih kandidata najbolji je Anto Đapić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.