Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogulin

U prometnoj nesreći vozač poginuo, a troje teško ozlijeđeni

nesreća (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
26.06.2011.
u 09:35

Automobil je sletio s ceste u 4.25 sati zbog neprilagođene brzine i to na predjelu Lomoščanske koja je poznata po čestim nesrećama

U teškoj prometnoj nesreći koja se u Ogulinu dogodila u nedjelju u 4.25 sati smrtno je stradao vozač D. F. (31), a liječnici Opće bolnice Ogulin bore se za život 22-godišnje Lj. V.

Teške tjelesne ozljede zadobili su 22-godišnja I. K. I 31-godišnjak N. K. Svi su se u trenutku nesreće nalazili u automobilu i svi su iz Ogulina.

Kako saznajemo iz Operativnog centra Policijske uprave karlovačke, nesreću je skrivio vozač, koji je upravljao automobilomo vozeči neprilagođenom brzinom. Automobil je sletio s Lomoščanske ceste, na kojoj se često događaju nesreće, pa je tako prije otprilike godinu dana na istom mjestu zabilježen još jedan slučaj smrtnog stradavanja u prometu.

Komentara 8

OB
-obrisani-
11:46 26.06.2011.

PA BILO BI CUDNO I ZVUCALO BI NEVJEROVATNO DA NE POGINE NI JEDAN JEDINI HRVAT PO DANU, KOD NAS IMA 6 PUTA VISE AUTA NEGO U HRVTASKOJ A IMAO 275 MRTVA PO GODINI-KOD DIVLJAKA PO RECEPTU DIVLJEG ZAPADA

TO
Toni50
11:55 26.06.2011.

Kako saznajemo iz Operativnog centra Policijske uprave karlovačke, nesreću je skrivio vozač, kako vidim ovo su brzo prebrzo riješili. kao da ima 10 svjedoka.. Netvrdim da nije tako i možda bilo; ali nije li netko iz suprotnog pravca ga jakoko omeo pa je skrenuo iz toga razloga to je več svima jasno i dokazano ?

Avatar Sor@n
Sor@n
11:16 26.06.2011.

Opet nesreća, pa to kod nas postaje normala. Što čekate pooštrite kazne bem vam sve po spisku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije