Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod skretanja za Ovčaru

U prometnoj nesreći smrtno stradale dvije osobe

08.05.2017.
u 08:34

Jedna osoba je smrtno stradala na mjestu nesreće, a druga je radi težine zadobivenih ozljeda preminula u KBC Osijek

U prometnoj nesreći koja se jučer, oko 19 sati, dogodila na državnoj cesti D2 jedna osoba je smrtno stradala na mjestu nesreće, a druga je radi težine zadobivenih ozljeda preminula u KBC Osijek.

Kako navodi policija prometna nesreća se dogodila kod skretanja za Ovčaru kada je 48-godišnji državljanin Makedonije teretnim vozilom kojim je upravljao pretjecao osobno vozilo. U tom trenutku iz suprotnoga smjera nailazio je drugi osobni automobil koji je upravljala 58-godišnjakinja iz Tovarnika.

- Kako bi izbjegla udar u teretno vozilo 58-godišnjakinja je vozilom prešla na lijevu stranu kolnika te je došlo do udara teretnog vozila u desnu bočnu stranu vozila koje je odbačeno na zelenu površinu. Na mjestu prometne nesreće 58-godišnjakinja je preminula, dok je putnica u vozilu, 53-godišnjakinja iz Sotina, preminula u KBC Osijek, navode iz PU vukovarsko-srijemske. 

 

Komentara 4

RO
robertbruckner
10:41 08.05.2017.

buduci da je taj makedonac kaminom pretjecao osobno vozilo momentalno ga treba objesit

VK
vk52
22:54 08.05.2017.

Tko drugi nego kamiondzija, da mu je isao u susret drugi kamion onda to sigurni nebi ucinio.ali je zaboravio da je i on vozac osobnog auta.

SA
sasavt
09:11 08.05.2017.

i da se ponovim, opet nasilnik kamiondžija u glavnoj ulozi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije