Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izletio s ceste
Povratak na članak

U prometnoj nesreći kod Rovinja teško ozlijeđen motociklist (23)

Mladić je zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izletio s ceste zbog čega je teško ozlijeđen

Komentari 4

BU
burgos0308
15:41 17.06.2011.

Još jedan ! Zar nema nitko da zaustavi , te dečkiće ? Tko je ovome oduzeo prednost ?

VL
OB
-obrisani-
15:50 17.06.2011.

Pravo za pravo je to sreća u nesreći,ako imamo na umu što bi se dogodilo da je iz suprotnog smjera naišlo neko osobno vozilo ili biciklist !

VL
DU
Deleted user
18:17 17.06.2011.

17.06.2011. u 15:41h burgos0308 je napisao/la: Još jedan ! Zar nema nitko da zaustavi , te dečkiće ? Tko je ovome oduzeo prednost ? ____________________________ ovome nitko nije oduzeo prednost, i sam je platio svoju grešku, i divljanje. No, dečkučku koji je prije neki dan poginuo u Zagrebu, vozačica automobila je oduzela prednost. Zanimljivo je kako se ovdje navelo da je mali prebrzo vozio, dok se na prethodnom članku (istog ovog dnevnog lista), gdje je bajker poginuo, nije navelo da je poginuo zbog pogreške vozača automobila-jer mu je dotična oduzela prednost. (!)

VL
ZM
Zmayski
08:41 19.06.2011.

No, dečku koji je prije neki dan poginuo u Zagrebu, vozačica automobila je oduzela prednost. Zanimljivo je kako se ovdje navelo da je mali prebrzo vozio, dok se na prethodnom članku (istog ovog dnevnog lista), gdje je bajker poginuo, nije navelo da je poginuo zbog pogreške vozača automobila-jer mu je dotična oduzela prednost. (!) --------------------------------------------- Govoriš o dečku koji je stradao na V.Holjevca? On je prema izjavi svjedoka (bikera, koji je vozio iza njega) preticao kolonu po punoj crti na križanju gdje je žena skretala lijevo. Ona nije smjela skretati, on nije smio preticati; ne možeš baš reći da mu je oduzela prednost, kad je nije imao. Tekst je na forumu http://www.motori.hr.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.