Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slano

U prometnoj nesreći jedna osoba poginula, četiri ozlijeđene

sudar u novom zagrebu (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
27.06.2010.
u 10:42

Iz zasad neutvrđenog razloga, S.M je izgubio nadzor nad Seat Cordobom, prešao na drugu stranu te udario u Subaru Legacy

Vozač S.M.(66) iz Mokošice je poginuo dok je četvero ljudi ozlijeđeno u subotu oko 20 sati kod Slanog u Dubrovačkom primorju. Iz zasad neutvrđenog razloga, S.M je izgubio nadzor nad Seat Cordobom. Prešao je na drugu stranu te udario u Subaru Legacy kojim je upravljao Đ.L. (42) iz Dubrovnika, prenosi 24 sata.

Od siline udarca S.M. je na mjestu preminuo. Suputnice u Seatu K.M.(66) i I.K.(64) su teže, a V.K.(64) lakše ozlijeđena, a zadržane su u dubrovačkoj bolnici. Usto, suputnica u Subaru F.D.(37) iz Dubrovnika lakše je ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
12:14 27.06.2010.

. ..VALJDA ĆE NJEMCI POBIJEDITI ENGLEZE. ..\"DROBAC\"D.D. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije