Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas na cesti

U prometnoj nesreći izgubila dijete koje je danas trebala roditi

prometna
Anđelko Suhodolčan/24sata/Pixsell
24.09.2010.
u 13:40

Ozljede u prvom trenutku nisu izgledale tako strašno, no ubrzo je utvrđeno da je nerođeno dijete preminulo jer se prilikom nesreće oljuštila maternica

Trudnica Marijana R. (30) iz Mača ostala je bez nerođenog djeteta, a liječnici u zabočkoj Općoj bolnici još se bore za njezin život, dok se za život Jasmina Fejzića (23) iz Gunje liječnici bore u Traumatološkoj klinici u Zagrebu. Teško je ozlijeđen i Krunoslav Jakušić (29) iz Zlatar Bistrice, no kod njega je riječ o prijelomu lijevog ručnog zgloba.

To je tragična bilanca prometne nesreće koja se oko 7.15 sati dogodila na traku prometnog čvora Mokrice, odnosno na ravnom dijelu ceste koji vodi prema naplatnim kućicama na autocesti Zagreb – Macelj.

Nesreću je, prema svemu sudeći, skrivio Jakušić koji je vozio u smjeru autoceste i u opelu počeo pretjecati kamion s poluprikolicom.

U tom trenutku iz suprotnog smjera naišla je mazda u kojoj je bila nesretna trudnica, a vozio ju je Fejzić.

Došlo je do izravnog sudara dvaju automobila, a zatim je Jakušić opelom još udario u kamion te se prevrtao po cesti. Ozljede u prvi mah nisu izgledale strašno, no Fejzić je nakon obrade u Općoj bolnici u Zaboku prevezen u Traumatološku kliniku u Zagrebu, a liječnici zabočke bolnice u 8.10 su utvrdili da je nerođeno dijete preminulo te ženu porodili carskim rezom.

– Pacijentica je danas trebala roditi, no, nažalost, pri prijemu, kao posljedica prometne nesreće, došlo je do oljuštenja maternice i dijete je već bilo mrtvo, a pacijentica je imala i teško unutarnje krvarenje, zbog čega je operirana. Sada je u fazi šoka, stanje joj je stabilno, ali liječnici se i dalje bore za njezin život, kazao nam je ravnatelj Opće bolnice Zabok dr. Stanko Belina.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
Bandit
14:01 24.09.2010.

Boze me sacuvaj u ovakvoj drzavi,Pa takvima treba odma zabraniti polaganje vozacke i isti tren u zatvor na par godina...

Avatar Gustav
Gustav
14:38 24.09.2010.

Mislim kako su neki ludi da to nije istina ! Sada idem obilaznicom prema Jankomiru i ja u ljevom traku a u desnom isto neki auto, i sada lik (ludjak) nas pretice po krajnjoj desnoj zaustavnoj traci (sa nekih 150/160km/h) !

OB
-obrisani-
15:41 24.09.2010.

Verovali ili ne.....Bez komentara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije